Gastronomia Japonesa

-Recepta: Ramen

El ramen japonès té una elaboració molt llarga, amb uns ingredients bastant difícils d'aconseguir a Espanya pel que se'ns fa difícil preparar-lo a casa.
Hem cercat unes quantes pàgines web les quals hem vist que hi han diversos ingredients d'aquí Espanya fàcils d'aconseguir i que s'assimilen al resultat final del ramen.

Ingredients per 4 racions:
- 1 pastanaga
- 200 grams d'espinacs
- 4 alls
- 1 litre de caldo de pollastre (si és possible casolà, sempre hi ha aquell toc de la mare)
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge
- 1 cullerada de gingebre
- 2 cullerades de salsa de soja
- 160 grams de fideus per Ramen (es poden trobar fàcilment en súpers grans)
- 2 cullerades de ceba picada
- 1 ou bullit

Preparació

-Trossegem les pastanagues, el gingebre, la ceba, l'all i els espinacs. Els deixem en un vol a part mentrestant  preparem el caldo en el cas que no en tinguem en tetra brik.
-Agafem els fideus per ramen i els bullim segons diguin les seves instruccions, tot depèn de la marca del ramen. Mentrestant bull, agafem el vol amb els ingredients trossejats i li anem afegint la salsa de soja al nostre gust i li afegim la cullerada d'oli.
-Mirem si els fideus estan al seu punt, i els escorrim bé. En un vol afegim el caldo ja calent, i li tirem els fideus, seguidament afegim els ingredients trossejats. Com a toc final agafem l'ou, el partim per la mitat, i ho deixem sobre el ramen.
A gaudir-lo!

Irina.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Presentació